Mind a(z) 3 találat megjelenítve

UV fénycső 6 W

6.890 Ft
Az UV fénycső az UV lámpa aktív egysége, ez végzi a fertőtlenítést. az UV fénycső cseréje 5000 óránként cserélendő.Az UV fénycső egy speciális fertőtlenítő technika eszköze. Az UV fertőtlenítés tiszta, vegyi anyagok alkalmazását nem igénylő technológia,  amely ártalmatlan az emberekre, állatokra és a vízi életre és fertőtlenítési melléktermék sem keletkezik. Nagyon hatékonyan és véglegesen elpusztítja gyakorlatilag az összes mikroorganizmust, beleértve azokat is melyek ellenállnak a klórnak.

UV fénycső 6 W 1 GPM

8.800 Ft
Az UV fénycső az UV lámpa aktív egysége, ez végzi a fertőtlenítést. az UV fénycső cseréje 5000 óránként cserélendő. Az UV fénycső egy speciális fertőtlenítő technika eszköze. Az UV fertőtlenítés tiszta, vegyi anyagok alkalmazását nem igénylő technológia,  amely ártalmatlan az emberekre, állatokra és a vízi életre és fertőtlenítési melléktermék sem keletkezik. Nagyon hatékonyan és véglegesen elpusztítja gyakorlatilag az összes mikroorganizmust, beleértve azokat is melyek ellenállnak a klórnak.

UV Lámpa 1 GPM

34.500 Ft
Az UV lámpa a fertőtlenítés tiszta, vegyi anyagok alkalmazását nem igénylő technológiájának eszköze,  amely ártalmatlan az emberekre, állatokra és a vízi életre és fertőtlenítési melléktermék sem keletkezik. Nagyon hatékonyan és gyakorlatilag véglegesen elpusztítja az összes mikroorganizmust, beleértve azokat is melyek ellenállnak a klórnak.