FSCNT1 – Asztali vízszűrő

14.900 Ft
A berendezés egylépcsős szűrési technológiával, krómozott csapteleppel kerül forgalmazásba. Egyszerűen és gyorsan fel- és leszerelhető bárki által. Utazáskor, nyaraláskor is praktikus!

Prémium kombinált asztali szűrőbetét (ultraszűrő membrán és aktívszén tömb)

21.500 Ft
Ultraszűrős vízszűrő betét prémium asztali vízszűrőkhöz. Szinterezett szénblokk és ultraszűrő membrán egy patronban. Előnyök:
  • Javítja a víz ízét és szagát.
  • Eltávolítja a klórt, a növényvédő szereket, a mosószereket és a fenolokat.
  • Biztosítja a legtöbb mechanikai szennyeződés, kolloidok és minden 0,1 mikron feletti vegyület nagyon hatékony eltávolítását.
Szabadalmaztatott: Szabadalmaztatott vízszűrő betét a prémium minőségű tiszta szűrt vízhez, beleértve az élelmiszer-higiéniára alkalmas, TÜV és NSF által tanúsított “dupla “O” gyűrűs tömítést.  

Prémium ultramembrános asztali vízszűrő teljes otthoni csomag zuhanyfejes zuhanyszűrővel

57.800 Ft
Otthoni vízkezelési csomag zuhanyfejes zuhanyszűrővel:
  • 1db Asztalra szerelhető ultramembrános ivóvízszűrő
  • 2db Ultramembrános és aktívszenes kombinált betét
  • 1db Zuhanyfejes zuhanyszűrő
  • 5db zuhanyszűrő cserebetét zuhanyszűrőhöz
Zuhanyszűrő: Kiszűri a klórt. Eltávolítja a nehézfémeket. Javítja a víz ízét, illatát . Simább, puhább bőr, csökkenő szem irritáció, egészségesebb haj Ultraszűrős ivóvíz tisztító: Javítja a víz ízét és szagát. Eltávolítja a klórt, a növényvédő szereket, a mosószereket és a fenolokat. Biztosítja a legtöbb mechanikai szennyeződés, kolloidok és minden 0,1 mikron feletti vegyület nagyon hatékony eltávolítását. Szabadalmaztatott vízszűrő betét a prémium minőségű tiszta szűrt vízhez, beleértve az élelmiszer-higiéniára alkalmas, TÜV és NSF által tanúsított “dupla “O” gyűrűs tömítést. Ultraszűrés 0,1 mikron ≈ 3,8 L/perc, Élettartam: 11 000 liter