Mind a(z) 4 találat megjelenítve

UV Lámpa 1 GPM

34.500 Ft
Az UV lámpa a fertőtlenítés tiszta, vegyi anyagok alkalmazását nem igénylő technológiájának eszköze,  amely ártalmatlan az emberekre, állatokra és a vízi életre és fertőtlenítési melléktermék sem keletkezik. Nagyon hatékonyan és gyakorlatilag véglegesen elpusztítja az összes mikroorganizmust, beleértve azokat is melyek ellenállnak a klórnak.

UV lámpa 2 GPM

62.890 Ft
Az UV lámpa a fertőtlenítés tiszta, vegyi anyagok alkalmazását nem igénylő eszköze,  amely ártalmatlan az emberekre, állatokra és a vízi életre és fertőtlenítési melléktermék sem keletkezik. Nagyon hatékonyan és véglegesen elpusztítja az összes mikroorganizmust, beleértve azokat is melyek ellenállnak a klórnak.

UV lámpa 12 GPM/39W

150.000 Ft
Az UV fertőtlenítés tiszta, vegyi anyagok alkalmazását nem igénylő technológia,  amely ártalmatlan az emberekre, állatokra és a vízi életre és fertőtlenítési melléktermék sem keletkezik. Nagyon hatékonyan és véglegesen elpusztítja gyakorlatilag az összes mikroorganizmust, beleértve azokat is melyek ellenállnak a klórnak. A speciálisan erre a célra kifejlesztett UV lámpák 265 nanométeren sugároznak, ez a hullámhosszú UV-C fény elpusztítja a mikroorganizmusokat, roncsolja, károsítja a sejt membránokat, a DNS-t és más belső celluláris molekulákat, így azok nem képesek tovább szaporodni. A fertőtlenítéshez szükséges UV-C sugárzást speciálisan erre a célra kifejlesztett UV fénycső bocsájtja ki.  

UV lámpa 4 GPM

99.000 Ft
Az UV fertőtlenítés tiszta, vegyi anyagok alkalmazását nem igénylő technológia,  amely ártalmatlan az emberekre, állatokra és a vízi életre és fertőtlenítési melléktermék sem keletkezik. Nagyon hatékonyan és véglegesen elpusztítja gyakorlatilag az összes mikroorganizmust, beleértve azokat is melyek ellenállnak a klórnak.