WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

Big Blue szűrőház (10″ colos) légtelenítővel, 1″ colos csatlakozóval

27.608 Ft
A 10"-os Big Blue szűrőház központi előszűrők kialakításához alkalmas kisebb vízfogyasztás esetén. Eltérő jellegű szűrőbetétekkel ellátva képes a legkülönbözőbb szennyeződések eltávolítására. A szűrőház fejben légtelenítő szelep van, amellyel a szűrőbetét csere után a bent maradt légbuborékok eltávolíthatóak. A Big Blue szűrőházak erre a célra kialakított szűrőház tartóra szerelhetők fel, vagy rugalmas tömlők alkalmazásával az alkalmasan kialakított aljzatra állíthatók.

A 10"-os big Blue szűrőház tulajdonságai:

  • Fekete fedél, kék szűrőpohár;
  • Légtelenítő szelp a szűrőház fedélben;
  • Csatlakozó méret: 1"

C500 – Nagy teljesítményű RO fordított ozmózis víztisztító

235.000 Ft
C-500 nagy teljesítményű RO víztisztító rendszer. Víztisztítási teljesítménye alapján háztartási vagy ipari felhasználásra is egyaránt alkalmas. Előszűrés (5μm-os üledék, szénszűrő GAC és szénblokk szűrő), 400 GPD* membrán és automatikus öblítés. Manométer, bemeneti és leeresztő csatlakozók. A C-500-as model esetében a csaptelep és a tartály nem tartozék, mert a telepítéstől függően jobb egy nagyobb vagy kisebb nyomástartály, valamint a csaptelep modell használata indokolt. *GDP = Gallon per day

0% THM-el megvásárolható 10 vagy 15 hónapra Cetelem Online Áruhitelellel webáruházunkon keresztül!

Runbott neoprén kulacs tartó állítható pánttal

4.500 Ft
Nincs mentség mostantól rá, hogy miért ne vigyed magaddal a Runbott-ot mindenhová! A neoprén tartó tökéletesen megóvja kulacsodat a karcolódástól és ütésektől! Pántja állítható, hogy mindenki a maga kényelme szerint tudja viselni.
  • Állítható pánt
  • Neoprén anyag

Forum – 3 utas csap

58.500 Ft
Hideg, meleg, és tisztított vízhez. Krómozott, háromutas csaptelep, amelyet a hagyományos kiállások mellett a háztartási RO víztisztítókhoz lehet csatlakoztatni. A készlet tartalmaz minden idomot és csatlakozót, ami a bekötéshez szükségeltetik. A pulttól számított magassága: 320 mm Kifolyási magasság a pulttól számítva: 285 mm. Mélység. 215 mm.