Mind a(z) 5 találat megjelenítve

CS type – Aktívszén utószűrő (GAC-Ag)

5.900 Ft
Gyorscsatlakozós ezüsttel aktivált granulált aktívszén (GAC-Ag) utószűrő kompakt készülékekhez (CS típus). Az aktívszén utószűrő (GAC-Ag) a víztisztítóhoz tartozó tartályból kifolyó vizet frissíti fel, és kiszűri az esetleg fennmaradó szag és ízrontó anyagokat. Az ezüst töltetnek köszönhetően antibakteriális hatású.

CS-type – Aktívszén előszűrő GAC

4.790 Ft
Gyors csatlakozós aktívszén előszűrő GAC kompakt víztisztító készülékekhez. Eltávolítja a víz kellemetlen szagát és ízét okozó anyagokat. NSF tanúsítvánnyal rendelkező aktívszén előszűrő. Kiszűri a vízből a klórt, trihalometánokat, valamint a különböző szerves anyagokat.

CS-type – Aktívszén utószűrő (GAC)

5.185 Ft
CS típusú gyors csatlakozós aktívszén utószűrő (GAC) kompakt víztisztító készülékekhez. A granulált aktívszén (GAC) utószűrő a víztisztító tartályából kifolyó vizet frissíti fel, és kiszűri az esetleg fennmaradó szag és ízrontó anyagokat.

CS-type – előszűrő P.P. 5 micron

4.500 Ft
Gyors csatlakozós előszűrő kompakt ivóvíztisztító készülékekhez. Kiszűri a mechanikai szennyeződéseket, valamint a víz zavarosságát okozó anyagokat. Az előszűrő jellemzői Csatlakozása:

CS-type – Utánsózó patron

7.500 Ft
Az ásványdúsító, utánsózó patron visszapótolja a tisztított vízbe a kiszűrt ásványokat, valamint emeli a víz pH értékét. Az utánsózó patron